top of page
Foto van schrijverPeruze Votsis

EEN CRUISE DOOR GRIEKENLAND OP EEN MOTORJACHT

Griekenland, met zijn azuurblauwe wateren, adembenemende eilanden en rijke geschiedenis, biedt het ideale decor voor een onvergetelijke luxe cruise. Als je op zoek bent naar de ultieme vakantie-ervaring, overweeg dan een charter op een privéjacht om de Griekse eilanden te verkennen. Hier nemen we je mee op een denkbeeldige reis langs de hoogtepunten van deze exclusieve en onvergetelijke reis.



Dag 1: Athene - De Gouden Start Je luxe cruise begint in de bruisende stad Athene, waar je aan boord stapt van je privéjacht. Terwijl je vaart langs de kust van de Atheense Rivièra, kun je ontspannen op het zonnedek en genieten van de spectaculaire uitzichten op de Egeïsche Zee. Bij aankomst in de haven van Sounion, bezoek je de oude Tempel van Poseidon, die magische zonsondergangen biedt.

Dag 2: Mykonos - Jetsetparadijs De volgende halte is het beroemde eiland Mykonos, dat bekend staat om zijn luxe levensstijl en levendige nachtleven. Wandel door de charmante straatjes van Mykonos-stad, geniet van gastronomische gerechten in voortreffelijke restaurants en ervaar de bruisende sfeer op de prachtige stranden van het eiland.

Dag 3: Paros - Rust en Schoonheid Paros is de ideale bestemming voor een dagje ontspannen. Verken de pittoreske stad Naoussa, waar smalle steegjes en traditionele witte huizen je betoveren. Breng de middag door op het gouden zand van Kolymbithres Beach en geniet van watersporten of ontspan onder de zon.

Dag 4: Naxos - Historische Pracht Het eiland Naxos biedt een mix van geschiedenis en schoonheid. Bezoek de oude stad en ontdek de indrukwekkende Portara, een oude tempeldeur die uitkijkt over de Egeïsche Zee. Geniet 's avonds van een gastronomisch diner in een lokaal restaurant.

Dag 5: Santorini - Betoverende Zonsondergang Een bezoek aan Santorini mag niet ontbreken tijdens je luxe cruise. De iconische uitzichten over de caldera en de witte dorpjes op de kliffen zullen je betoveren. Sluit de dag af met een romantische zonsondergang in Oia en geniet van de lokale wijnen.

Dag 6: Milos - Natuurlijke Schoonheid Milos staat bekend om zijn unieke geologische formaties en prachtige stranden. Ontdek de kleurrijke vissershavens, zoals Klima en Mandrakia, en zwem in de heldere wateren van Sarakiniko Beach.

Dag 7: Terug naar Athene - Een Laatste Zucht van Luxe Na een week vol avontuur en luxe, keer je terug naar Athene. Neem de tijd om souvenirs te kopen in de bruisende Plaka-wijk en proef heerlijke Griekse gerechten in een lokale taverne. Een luxe cruise door Griekenland op een gecharterd privéjacht biedt de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur. Het is de ultieme manier om de betoverende Griekse eilanden te verkennen terwijl je geniet van eersteklas service en de pracht van de Egeïsche Zee. Klaar voor dit exclusieve avontuur? Stap aan boord en laat je meeslepen door de luxe en schoonheid van Griekenland op zee.


Comments


bottom of page